Az ünnepek extra fogása: itt az ehető adventi koszorú

Szabi a pék olyan receptet mutat, amely nemcsak gyönyörű, de isteni finom is.

null

Pirított magvak és asztal gyümölcsök, marcipán és pisztácia díszíti és ízesíti ezt a rendhagyó adventi koszorút, a buccellatót, melyet Szabadfi Szabolcs, vagyis Szabi a pék, az Ide süss zsűritagja készített el egy belvárosi étteremben. 

 

Bár munka van vele bőven, ez kiválthat bármilyen karácsonyi tortát az ünnepi asztalnál!


A buccellato egy hagyományos szicíliai, kör alakú sütemény, amely fügét és diót tartalmaz. Ez egy gyűrű alakú édes kenyér, amelyet kandírozott gyümölcshéjjal ízesítenek, és Szicílián hagyományosan karácsonykor sütik.
 

Szabi most egy ehető adventi koszorút készített belőle cannoli gyertyákkal és karamell-lánggal, érdemes kipróbálni!

A teljes cikk ITT olvasható.

Borítókép: Youtube.com/Mindmegette.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.