Gyulai kolbászos kifli, ami élmény az egész családnak

Előmelegített sütőben, 175 Celsius-fokon aranybarnára sütjük. 72 db kifli lesz belőle.

null

Elkészítés: 

  1. A lisztet a margarinnal, az élesztővel összedörzsöljük. A tejföllel, a tojássárgájával, a porcukorral, a sóval összeállítjuk, és egy éjszakára hűtőszekrénybe tesszük (tálba rakva, letakarva).
  2. Másnap 6 cipót készítünk belőle. Egyenként kerek alakúra nyújtjuk, melyet 12 részre vágunk. A tésztákra egy-egy szelet kolbászkarikát teszünk, felcsavarjuk kiflinek, megkenjük tojássárgájával, a tetejét pedig megszórjuk reszelt trappista sajttal.
  3. Előmelegített sütőben, 175 Celsius-fokon aranybarnára sütjük. 72 db kifli lesz belőle.

 

A teljes cikket ITT érheti el. 

Borítókép: Kolbászos kifli (Fotó: Mindmegette)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.