Ínycsiklandó mini pizza, amit kár lenne kihagyni

Hihetetlenül egyszerű, mégis felejthetetlen ízélményt ad.

null
Fotó: Mindmegette

 

Elkészítés:

  • Összekeverjük a kétféle lisztet egy tálban a sóval. Vékony sugárban hozzácsorgatjuk az olívaolajat, majd kis adagokban beledolgozzunk a 300 ml langyos vizet.
  • Alaposan átgyúrjuk a tésztát és gombóccá formázzuk, majd lefedjük folpakkal, aztán meleg helyen 30 percig pihentetjük.
  • A tésztát kisebb darabokra vágjuk. Ezután lisztezett felületen mindet kinyújtjuk kör alakúra. 
  • Ha ezzel elkészültünk, elrendezzük a tésztakorongokat egy sütőpapírral bélelt tepsiben. 
  • Ezután átkenjük a sűrített paradicsommal, majd elosztjuk rajtuk a felcsíkozott sonkát és a reszelt sajtot. 
  • Végül 200 fokra előmelegített sütőben 20 perc alatt készre sütjük a mini pizzákat.

    Az eredeti cikk ITT olvasható.

    Borítókép: Mindmegette

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.