Elkészítés:
- Összekeverjük a kétféle lisztet egy tálban a sóval. Vékony sugárban hozzácsorgatjuk az olívaolajat, majd kis adagokban beledolgozzunk a 300 ml langyos vizet.
- Alaposan átgyúrjuk a tésztát és gombóccá formázzuk, majd lefedjük folpakkal, aztán meleg helyen 30 percig pihentetjük.
- A tésztát kisebb darabokra vágjuk. Ezután lisztezett felületen mindet kinyújtjuk kör alakúra.
- Ha ezzel elkészültünk, elrendezzük a tésztakorongokat egy sütőpapírral bélelt tepsiben.
- Ezután átkenjük a sűrített paradicsommal, majd elosztjuk rajtuk a felcsíkozott sonkát és a reszelt sajtot.
- Végül 200 fokra előmelegített sütőben 20 perc alatt készre sütjük a mini pizzákat.
Az eredeti cikk ITT olvasható.
Borítókép: Mindmegette