Elkészítés:
- A totut, az édesítőt, a vaníliát, a citrom levét és héját, valamint a 4 tojás sárgáját késes betétű robotgépbe mérjük és egyneműsítjük.
- A lisztet és a sütőport összekeverjük és hozzáforgatjuk a totus-tojásos keverékhez.
- A tojásfehérjéket a csipet sóval habbá verjük, majd ezt is hozzáforgatjuk a totus-lisztes keverékhez.
- Felmelegítünk egy serpenyőt és kevés olajat hevítünk benne, majd kis halmokat teszünk a serpenyőbe és ellapítjuk őket.
- 1-2 perc alatt megsütjük az egyik felét, majd megfordítjuk és 1-2 perc alatt megsütjük a másik oldalát is.
- Friss gyümölccsel, lekvárral vagy önmagában is fogyaszthatjuk.
A teljes cikk ITT olvasható.
Borítókép: Mindmegette