Különleges desszertet keres? Itt a szirnyiki

Most tejmentes változatban ismerheti meg a népszerű orosz palacsinta receptjét.

null
Fotó: Mindmegette

Elkészítés: 

  • A totut, az édesítőt, a vaníliát, a citrom levét és héját, valamint a 4 tojás sárgáját késes betétű robotgépbe mérjük és egyneműsítjük.
  • A lisztet és a sütőport összekeverjük és hozzáforgatjuk a totus-tojásos keverékhez.
  • A tojásfehérjéket a csipet sóval habbá verjük, majd ezt is hozzáforgatjuk a totus-lisztes keverékhez.
  • Felmelegítünk egy serpenyőt és kevés olajat hevítünk benne, majd kis halmokat teszünk a serpenyőbe és ellapítjuk őket.
  • 1-2 perc alatt megsütjük az egyik felét, majd megfordítjuk és 1-2 perc alatt megsütjük a másik oldalát is.
  • Friss gyümölccsel, lekvárral vagy önmagában is fogyaszthatjuk. 

    A teljes cikk ITT olvasható.

    Borítókép: Mindmegette

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.