A hét különlegessége: fenséges göngyölt csirkemell

Igazi ízélmény lesz megkóstolni a trappista sajt, szárított paradicsom és kakukkfű együttesét.

null
Fotó: Mindmegette

Elkészítés: 

  • A világbajnok göngyölt csirkemellhez először a csirkemelleket szétnyitjuk, kiklopfoljuk, sózzuk és borsozzuk. A sajtot nagylyukú reszelőn lereszeljük. A szárított paradicsomokat félbe vágjuk.
  • Mindegyik csirkemellre teszünk néhány darab szárított paradicsomot a csirkemell méretétől függően, majd ráhalmozzuk a sajtot is, megszórjuk kakukkfűvel. A csirkemellet felgöngyöljük.
  • A felgöngyölt csirkemelleket szorosan alufóliába csavarjuk, majd tepsibe tesszük. Előmelegített sütőben kb. 30-35 percig sütjük, majd a levesszük az alufóliákat és 5 perc alatt megpirítjuk.

    Az eredeti cikk ITT olvasható.

    Borítókép: Mindmegette


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.