Fehérboros-sajtos csirkeragu, ha különleges ízekre vágyik

Száraz fehérborból lesz igazán pikáns ez a recept.

null
Mindmegette


Elkészítés:

  1. Egy serpenyőben, a felhevített vajon megdinszteljük az apróra vágott hagymát, hozzáadjuk a felkockázott csirkehúst, és alaposan átpirítjuk.
  2. A bort egy kisebb lábasban a felére visszaforraljuk, majd a húshoz öntjük, és hozzáadjuk a kisebb darabokra vágott sajtot. Sóval, borssal, zúzott fokhagymával ízesítjük és addig kevergetjük, amíg a sajt krémessé nem válik.
  3. Ezután a ragut felöntjük a húsalaplével, azután hozzákeverjük a vajat, megszórjuk a felaprított petrezselyemmel és összeforraljuk. A ragut párolt rizzsel vagy főtt tésztával kínáljuk.

    A teljes cikk ITT olvasható.

    Borítókép: Mindmegette

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.