Hihetetlenül krémes paradicsomos tészta húsmentesen

A fusilli tésztát a paradicsomos mártással jó alaposan összekeverjük, majd reszelt parmezánnal megszórjük a tetejét.

null

Elkészítés: 

  1. A hagymát apróra vágjuk, majd egy magasabb falú serpenyőben kevés olívaolajon üvegesre pároljuk.
  2. Ha a hagyma már üveges és megpuhult, ráöntjük a darabolt paradicsomot. Ha a serpenyő tartalma már rogyog, hozzáadjuk a sót, a borsot, a majorannát, a durvára vágott bazsalikomot, majd az apróra vágott fokhagymát is.
  3. Miután megkevertük, lassú tüzon hagyjuk kicsit főni. Ezután érkezik a tejszín és a reszelt parmezánnak a fele. Ízlés szerint akár egy kis olívaolajjal is megcsorgathatjuk. Miután ezeket is hozzáadtuk a paradicsomos alaphoz, alaposan elkeverjük. Ha újra felfőtt, elzárjuk alattta a gázt.
  4. A fusilli tésztát a csomagoláson feltüntetett instrukciók szerint megfőzzük, majd a paradicsomos mártással jó alaposan összekeverjük, majd a maradék reszelt parmezánnal megszórjük a tetejét.

 

Nézze meg videón is, hogyan készül:

Az eredeti cikket ITT érheti el. 

Bortókép: Az étel (Fotó: Mindmegette)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.