Ízletes lebbencsleves húsimádó módra

A füstölt kolbász és szalonna teszi ellenálhatatlanná ezt a receptet.

null
Fotó: Mindmegette

Elkészítés: 

1. A füstölt szalonnát apró kockára vágjuk, majd zsírján kiolvasztjuk.

2. Ebben a zsírban megpirítjuk a lebbencstésztát, majd a finomra vágott vöröshagymát és a karikára vágott kolbászt.

3. Piros Arannyal, tört fokhagymával elkeverjük, felengedjük 1 liter vízzel és elkezdjük főzni.

4. Amikor a tészta félig megpuhult, hozzáadjuk a karikára vágott burgonyát.

5. Puhára főzzük, sóval ízesítjük.

A teljes cikk ITT olvasható.

Borítókép: Mindmegette

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.