Zöldfűszeres burgonyaropogós, más néven tócsni

Az aranysárga pirított finomságokat fokhagymás tejföllel a legjobb fogyasztani.

null

Elkészítés: 

  1. Egy tálban összekeverjük a felaprított snidlinget, a tárkonyt és petrezselymet, majd megsózzuk, megborsozzuk. A megtiszított burgonyát durvára lereszeljük, és kinyomjuk belőle a nedvességet. A zöldfűszerekhez adjuk, és jól összedolgozzuk.
  2. Vékonyan kiolajozott serpenyőbe teszünk 1 ek burgonyás-zöldfűszeres keveréket, kissé lelapítjuk, és 2 percig sütjük. Megfordítjuk, és 2-3 percig sütjük a másik oldalát is, amíg aranysárga lesz. Papírtörlőre szedve leszárítjuk, és fokhagymás tejföllel fogyasztjuk.

 

Az eredeti cikket ITT érheti el. 

Borítókép: Tócsni (Fotó: Mindmegette)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.