Ha tejbegríz van az oviban vagy a suliban ebédre, az a gyerekeknél egyértelműen a hét fénypontja, és nem csoda, ha otthon is, ahol pedig nyilvánvalóan inkább ínyükre való fogások kerülnek az asztalra, szeretnék az élményt megismételni.
Elsőre gondolhatjuk: ugyan mi lehet akkora truváj egy tejbegrízben? Tej, cukor, búzadata - slussz – olvasható a Mindmegette cikkében.
Ám, amikor az első kanál után közlik velünk, hogy: áh, ez nem olyan, gondolkodóba esünk, vajon mégis, mitől más?
Hosszas kísérletezés után arra jutott a Mindmegette csapata, hogy igen, bizony a jól sejtett felvizezés és némi margarinos kiegészítés segít elérni a menzáshoz leginkább közelítő tejbegríz ízt és állagot.
Az eredeti cikk IDE kattintva olvasható.
Borítókép: Képernyőkép (Forrás: Mindmegette)