Fritatta, az olasz tojáslepény

A kecskesajtos-gombás frittata elkészítése egyáltalán nem bonyolult.

null

A kecskesajtos-gombás frittata elkészítése egyáltalán nem bonyolult.Különösen finom étel a böjti időszakban, illetve bármikor, ha könnyű húsmentes ételre vágytok – olvasható a Mindmegette cikkében.

Az olasz tojáslepényt cseppet sem nehezebb elkészíteni, mint egy rántottát vagy omlettet összedobni, mégis egészen más jellegű tojásétel lesz a végeredmény. Nagyon finom, nagyon könnyű, nagyon egyszerű. Megéri a nagyon kevés fáradtságot, az egész család imádni fogja. Zöldsalátával kínálva az igazi.

Az eredeti cikk IDE kattintva olvasható.

Bortókép: Frittata/Képernyőkép (Forrás: Mindmegette)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.