Így készül a tökéletes mézes-mustáros csirkemell tejszín nélkül

Gyors, egyszerű és mennyei fogás, friss petrezselyemmel megszórva, párolt rizzsel tálalva az egész család kedvence lesz.

null

A méz és a mustár tökéletesen passzolnak egymáshoz: az édes, a savanykás és a csípős ízek tökéletesen kiegészítik egymást, nem véletlen, hogy gyakran alkalmazzák őket együtt, például sültek és raguk készítésekor  – olvasható a Mindmegette cikkében.

Ez a mézes-mustáros csirkemell igazi jolly joker, ebédre és vacsorára is tökéletes, hiszen gyorsan, egyszerűen elkészíthető, a végeredmény pedig isteni finom. Érdemes kipróbálni!

A teljes cikk IDE kattintva olvasható.

Borítókép: Mézes-mustáros csirkemell (Fotó: Mindmegette)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.