Ezzel az egyszerű és villámgyors fogással nem lőhet mellé! Csupán annyi a dolga, hogy előkapja a fagyasztóból a kedvenc töltött gombócot, és már mehet is a serpenyőbe. (Még kiolvasztani sem kell!) Salátával, rizzsel vagy zöldségekkel tálalva mennyei lakoma.
SERPENYŐS GYOZA GOMBÓC
Hozzávalók:
1 csomag VICI Gyoza, 1 dl víz, szezámmag, méz.
Elkészítése:
Beletesszük a kedvenc Gyozánkat egy serpenyőbe (nem szükséges kiolvasztani). Vizet adunk hozzá, lefedjük és 3 perc alatt puhára pároljuk. Megszórjuk szezámmaggal és meglocsoljuk egy kis mézzel. Tálaljuk ízlés szerint salátával, rizzsel, zöldségekkel.
Az alábbi videón látható, hogyan készül ez az étel.
Az eredeti cikk IDE kattintva érhető el.
Borítókép: Mindmegette/YouTube/képernyőfotó