Így készíthető el 10 perc alatt a japánok egyik kedvenc eledele

Ha szereti a japán konyhát, a Gyozát mindenképp érdemes kipróbálni. Ez lényegében egy hússal és zöldségekkel töltött gombóc, amit serpenyőben néhány perc alatt simán összedobhat. A Mindmegette mutat is hozzá egy egyszerű receptet.

null

Ezzel az egyszerű és villámgyors fogással nem lőhet mellé! Csupán annyi a dolga, hogy előkapja a fagyasztóból a kedvenc töltött gombócot, és már mehet is a serpenyőbe. (Még kiolvasztani sem kell!) Salátával, rizzsel vagy zöldségekkel tálalva mennyei lakoma.

SERPENYŐS GYOZA GOMBÓC

Hozzávalók:

1 csomag VICI Gyoza, 1 dl víz, szezámmag, méz.

Elkészítése:

Beletesszük a kedvenc Gyozánkat egy serpenyőbe (nem szükséges kiolvasztani). Vizet adunk hozzá, lefedjük és 3 perc alatt puhára pároljuk. Megszórjuk szezámmaggal és meglocsoljuk egy kis mézzel. Tálaljuk ízlés szerint salátával, rizzsel, zöldségekkel.

Az alábbi videón látható, hogyan készül ez az étel.

Az eredeti cikk IDE kattintva érhető el.

Borítókép: Mindmegette/YouTube/képernyőfotó

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.