Egyedényes darált húsos penne

Nézze meg videón, hogyan készül el!

null

Elkészítés

  1. Az egyedényes darált húsos penne elkészítéséhez egy nagyobb serpenyőben felforrósítjuk a zsírt vagy olajat.
  2. Megpirítjuk rajta az apróra vágott vöröshagymát. Amikor kezd üvegesedni, hozzáadjuk a zúzott fokhagymát és néhány percig együtt pirítjuk.
  3. Hozzáadjuk a darált húst, amit fehéredésig sütünk, majd sózzuk, borsozzuk, oregánóval fűszerezzük. Hozzáöntjük a darabolt paradicsomot és a száraz pennét és felöntjük kb. 4-5 dl vízzel. 
  4. A serpenyőt lefedjük és addig főzzük, amíg a tészta megpuhul és a víz elpárolog, ez kb. 8-10 perc. 

A részletes receptért kattintson IDE!

Borítókép: Illusztráció (Forrás: YouTube)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.