időjárás 7°C Andor , András 2022. november 30.
logo

Kamilla királyné kedvenc ételét otthon is könnyedén elkészíthetjük

Forrás: Mindmegette
2022.09.30. 08:37
borítókép

A paradicsomos sült bab pirítóson tálalva sűrűn kerül a királyné tányérjára.

Kamilla lehet, hogy nem sokmindenben követi majd néhai anyósát, de II. Erzsébet étkezési szokásai egyértelműen közel állnak hozzá. A 75 éves királyné ugyanis nem kifejezetten rajong a különlegességekért és a flancos éttermekért, sokkal jobban szereti a házias, klasszikus ízeket – olvasható a Mindmegette cikkében.

Szeretem az egyszerűségét a sültbabos pirítósnak, szívesen eszem bármikor, főleg reggelire. Egy feltételem van csupán: a babkonzerv HEINZ legyen

- nyilatkozta Kamilla.

A sültbabos pirítós egy tipikus brit fogás, a klasszikus angol reggeli része. A sült bab paradicsommártásban rendszerint melegített konzerv, és legtöbbször kiegészítik még egyéb tápanyagban gazdag elemmel, úgy mint tükörtojás, gomba, bacon és kolbász. 

Ezzel, egy egészen kései ebédig is kihúzza az ember.

Ha megkóstolnád a királyné kedvencét, egyszerűen beszerezheted a hozzávalókat: csupán egy doboz Heinz Beanz , vagyis paradicsomos sültbab konzerv kell hozzá, és egy csomag toastkenyér - mindkettő beszerezhető a legtöbb hazai szupermarketben.

A teljes cikk IDE kattintva olvasható.

Borítókép: Kamilla cornwalli hercegnő, Károly walesi herceg, brit trónörökös felesége tisztelőivel találkozik Írország legrégebbi kéziszövő műhelyének felkeresése előtt Avocában 2019. május 21-én. (Fotó: MTI/EPA/Neil Hall)