Lazac tejszínes-gombás mártásban

Amíg a lazac sül a sütőben, könnyedén elkészíthető mellette a szuperkrémes tejszínes mártás.

null

Elkészítés: 

1. A sütőt előmelegítjük 220 fokra.

2. Egy tepsi aljába sütőpapírt teszünk, rátesszük a lazacot. Meglocsoljuk olajjal, sózzuk és borsozzuk. 13-15 perc alatt ksézre sütjük.

3. Közben serpenyőben felforrósítjuk az olajat, megdinszteljük rajta a vöröshagymát.

4. Hozzáadjuk a gombát, a fokhagymát és a spenótot. Összefonnyasztjuk, felöntjük a fehérborral és néhány percig rotyogtatjuk.

5. Az elkészült lazacot a tejszínes mártással kínáljuk.

Az eredeti cikk ITT olvasható.

Borítókép: Lazac tejszínes-gombás mártásban (Forrás: Mindmegette)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.