Meglepően finom és gazdaságos: ropogós csipsz krumplihéjból

Több száz forintot is spórolhatunk ezzel a szuper recepttel.

null

Krumplihéjcsipsz elkészítése: 

  1. Egy tepsit béleljünk ki sütőpapírral.
  2. A krumplihéjat terítsük szét a tepsiben úgy, hogy a darabok ne fedjék egymást.
  3. Locsoljuk meg olívaolajjal,  forgassuk össze. Sózzuk meg nagyszemű sóval - az ínyencek meghinthetik rozmaringlevéllel vagy bármilyen fűszersóval - és tegyük a 180-200 fokra előmelegített, forró sütőbe.
  4. Süssük tíz percig, majd vegyük ki a sütőből forgassuk át az alakuló csipszet, majd tegyük vissza a sütőbe újabb 10-15 percre. Ízlés szerinti mártogatóssal, ketchuppal tálaljuk.
    Az eredeti cikk Soha többet ne dobd ki a krumpli héját - őrület, mit készíthetsz belőle! címen olvasható a Mindmegette oldalán.
    Borítókép: illusztráció (Fotó: Pexels)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.