Klasszikus császármorzsa baracklekvárral

Íme egy recept az ínyenceknek!

null

ELKÉSZÍTÉS

  1. A császármorzsa elkészítéséhez a tojást kikeverjük a cukorral, majd hozzáöntjük a tejet, a sót, a reszelt citromhéjat. Jól elkeverjük.
  2. Adagonkét adunk hozzá annyi búzadarát, hogy galuskasűrűségű masszát kapjunk.
  3. Hűtőszekrénybe tesszük 1 órára.
  4. A vajat felolvasztjuk egy serpenyőben, beleöntjük a tésztát és állandó kevergetés mellett morzsás állagúra sütjük.

NÉZZE MEG VIDEÓN, HOGY KÉSZÜL A KLASSZIKUS CSÁSZÁRMORZSA:

Az eredeti cikk a  Mindmegette oldalán található meg.

Borítókép: Klasszikus császármorzsa baracklekvárral (Fotó: Mindmegette.hu)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.