Egy klasszikus saláta a nyári napokra

Különféle frissensültek mellé vagy hidegtálakra köretnek is kiváló választás.

null

Különféle frissensültek mellé vagy hidegtálakra köretnek is kiváló választás a klasszikus majonézes kukoricasaláta. Arra érdemes odafigyelni, hogy hidegen tálalva az igazi éppen úgy, mint ahogyan a krumplisaláta vagy a franciasaláta. Ettől egyszerűbb és gyorsabb köretnek, vagy salátának valót ma már biztosan nem találsz – írja a Mindmegette.

  1. Egy mélyebb tálban alaposan elkeverjük a majonézt, a tejfölt, a mustárt, majd a porcukrot és a citromlét is hozzáadjuk.
  2. Miután jól elvegyítettük a hozzávalókat, hozzáadjuk a kukoricát is. Határozott mozdulatokkal átforgatjuk az egészet, hogy a kukoricát mindenhol érje a mártás.
  3. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, újra átkeverjük a kukoricasalátánkat, végül pedig a hűtőbe tesszük legalább egy órára a tálalás előtt.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.