Hűsítő ételek a kánikulában – Főzés nélküli barackleves

Íme, egy remek recept hőség idejére.

null

Mivel tombol a kánikula, a konyhában elsődleges feladattá válik, hogy hűsítő és könnyű ételek készüljenek, melyek nem terhelik meg a gyomrot és melyek mellett a tűzhelyet sem kell hosszú órákra bekapcsolni. Íme, néhány szuper recept hőség idejére – olvasható a Mindmegette cikkében.

Elkészítés

  1. Az őszibarack krémleves elkészítéséhez a barackokat (820 grammos) felkockázzuk, majd félretesszük.
  2. A pudingport csomómentesre keverjük a narancslével, hozzáöntjük a konzerv baracklé felét.
  3. Kikeverjük benne a tejfölt, hozzáadjuk a tejet és végül beleöntjük az összedarabolt gyümölcsöt.
  4. Hogy igazán összeérjenek az ízek, legalább egy órára hűtőszekrénybe tesszük. A behűtött gyömölcslevest pohárba töltve kínáljuk

Borítókép: Főzés nélküli barackleves (Fotó: Mindmegette)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.