Kolbászos-lecsós omlett

Ha nyár, akkor lecsó! És ha lecsó, akkor ahány ház, annyi szokás.

null

ELKÉSZÍTÉS

  1. A kolbászról lehúzzuk a bőrét, felkarikázzuk. A hagymát meghámozzuk, felaprítjuk. A paprikát megmossuk, kimagozzuk , és felszeleteljük. A paradicsomokat megmossuk, félbevágjuk.
  2. Egy nagy, forró serpenyőben megpirítjuk a kolbászkarikákat. A kisült zsíron megfonnyasszuk a hagymát. Hozzáadjuk a paprikát és a paradicsomot, pár percig együtt pároljuk. Sózzuk, meghintjük egy nagy csipet füstölt pirospaprikával, elkeverjük.
  3. A tojásokat habosra keverjük, megsózzuk és a lecsós alapra öntjük. Rázogatva addig sütjük, amíg a tojás meg nem szilárdul. Felkarikázott csilivel és korianderlevelekkel tálaljuk. 

Az eredeti cikket és a pontos hozzávalókat a Mindmegette oldalán találja meg.

Borítókép: Kolbászos-lecsós öntet (Fotó: Mindmegete.hu)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.