A paprikát körülbelül 1,5-2 cm-es karikákra vágjuk – kezdte a finom fogás receptjének ismertetését a Mindmegette.hu.
A húst egy tálba tesszük, aztán hozzáadjuk a felaprított hagymát, a zsemlemorzsát, a tojást, a felaprított fokhagymát, a petrezselymet, a kakukkfűvet, a paradicsomszószt, majd sózzuk és borsozzuk.
Ha ezzel elkészültünk, összekeverjük egy villával.
A paprikakarikákat egy sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük és megtöltjük őket az előzőleg elkészített darálthúsos keverékkel. A ketchupot összekeverjük a cukorral, majd megkenjük vele a darálthús tetejét.
Végül 200 fokon, 15-20 percig sütés után kivesszük a sütőből, megszórjuk reszelt sajttal, végül pedig 5 perc alatt készre sütjük – írta a Mindmegette.hu, ahol videót is találnak a fogás elkészítéséről.
Borítókép: illusztráció (Forrás: Mindmegette.hu)