Nagyon egyszerű, de rendkívül finom: darált hússal töltött paprikakarikák

Ezúttal egy olyan fogást ajánlunk figyelmükbe, amelynek hozzávalói többnyire mindig ott vannak a hűtőszekrényben, vagy a konyhában.

null

A paprikát körülbelül 1,5-2 cm-es karikákra vágjuk – kezdte a finom fogás receptjének ismertetését a Mindmegette.hu. 

A húst egy tálba tesszük, aztán hozzáadjuk a felaprított hagymát, a zsemlemorzsát, a tojást, a felaprított fokhagymát, a petrezselymet, a kakukkfűvet, a paradicsomszószt, majd sózzuk és borsozzuk. 

Ha ezzel elkészültünk, összekeverjük egy villával. 

A paprikakarikákat egy sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük és megtöltjük őket az előzőleg elkészített darálthúsos keverékkel. A ketchupot összekeverjük a cukorral, majd megkenjük vele a darálthús tetejét. 

Végül 200 fokon, 15-20 percig sütés után kivesszük a sütőből, megszórjuk reszelt sajttal, végül pedig 5 perc alatt készre sütjük – írta a Mindmegette.hu, ahol videót is találnak a fogás elkészítéséről.

Borítókép: illusztráció (Forrás: Mindmegette.hu)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.