A legfinomabb hagymakrémleves

Egy népszerű étel, roppant egyszerű recepttel. Érdemes kipróbálni!

null

A hagymakrémleves elkészítéséhez a hagymát megtisztítjuk és felvágjuk, a fokhagymát pedig felaprítjuk – kezdte a népszerű étel receptjét a mindmegette.hu. 

Egy közepes méretű fazékban a felforrósított olajon üvegesre pároljuk a kétféle hagymát, majd megszórjuk a liszttel, és felöntjük az alaplével. 

Megsózzuk, megborsozzuk, és lefedve kb. 20 perc alatt megfőzzük, addig, amíg a hagyma megpuhul

Beleöntjük a levesbe a főzőtejszínt, elkeverjük, egyet forralunk rajta, majd botmixerrel egyneművé mixeljük, és pirítóssal tálaljuk.

Borítókép: illusztráció (Fotó: mindmegette.hu)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.