Így készül az igazán finom sajtkrémes csirkés leves

Nemcsak pofon egyszerű, de az elkészítése sem tart tovább, mint egy alap zöldséglevesé.

null
  1. Egy nagyobb edényben egy kevés olajon megdinszteljük a vöröshagymát, közben hozzáadjuk a fokhagymát, a karikára vágott sárgarépát, és a felkockázott zellert. Nagyjából 5 perc után beledobjuk a kockára vágott csirkemellet is, aztán tovább folytatjuk a főzést rendszeres kevergetés mellett.
  2. Amikor a husi már jól kifehéredett, hozzáöntjük a húslevesalaplét, a tejszínt és a sajtkrémet, majd lefedve 30 percig főzzük lassú tűzön. Sózzuk, borsozzuk ízlés szerint, ha szükséges.
  3. Ha úgy látjuk, hogy nagyon fő a leves, picit tekerjünk vissza a gázon, aztán mehet bele az eperlevél tészta és további 5-6 percig főzzük. A vége felé hozzáadjuk a spenótleveleket is, majd addig főzzük lassú kevergetés mellett, amíg picit meg nem hervadnak.


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.