Próbálja ki: Krumplipüré édesburgonyából

Picit máshogy ízesítsük, mint a hagyományos burgonyapürét, és a hatás nem marad el.

null

Az édesburgonyát meghámozzuk és kockákra vágjuk. Sós vízben puhára főzzük. A megfőtt édesburgonyát leszűrjük, krumplinyomóval vagy egy villa segítségével összetörjük. 

Fontos, hogy még melegen adjuk hozzá a vajat, a zúzott fokhagymát, az őrölt szerecsendiót és a sajtot, majd jól elkeverjük, hogy a vaj és a sajt megolvadjon.

Ha szükséges, ízlés szerint még sózzuk. Sült húsok mellé tálalhatjuk – javasolta a mindmegette.hu, ahol videós segítséget is kaphatnak az étel elkészítéséhez.

Borítókép: illusztráció (Forrás: mindmegette.hu)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.