Könnyed vacsorához a sajtos cukkinis rizottó az egyik legjobb választás

Laktató és nagyon finom ebéd, vacsora lehet.

null
  1. A sajtos-cukkinis rizottó elkészítéséhez a felaprított vöröshagymát és fokhagymát némi olajon, közepes hőfokon egy serpenőben megdinszteljük, majd hozzáadjuk a rizst és kicsit lepirítjuk.
  2. Felöntjük az alaplével, és alacsony hőfokon, kb.15-20 percig lefedve, időnként megkevergetve puhára főzzük.
  3. Hozzáadjuk a lereszelt cukkinit, a sajtokat, a vajat és a sót. Összeforgatjuk, és addig keverjük, amíg a sajt teljesen el nem olvad.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.