Élő közvetítés
Spanyolország
ÉLŐ
Horvátország

Brassói aprópecsenye sertéslapockából

Egy régi kedvenc, új kötösben.

null

ELKÉSZÍTÉS

  1. A hagymát megpucoljuk, felaprítjuk, és kevés zsíron (vagy kókuszzsíron) megpirítjuk. Hozzáadjuk a 2x2 centis kockákra vágott húst, sóval, borssal és majorannával fűszerezzük, majd a zúzott vagy lereszelt fokhagymával ízesítjük. 
  2. Hozzáadjuk a felkarikázott paprikát és a feldarabolt paradicsomot is, kevés vízzel felengedjük, és fedő alatt puhára pároljuk. Végül zsírjára, de kissé szaftosra sütjük.
  3. Közben a krumplit is megpucoljuk, kockára vágjuk, és fritőzben vagy serpenyőben megsütjük. Ha elkészült, összeöntjük a hússal, óvatosan összekeverjük, és tálaljuk. Saláta vagy savanyúság illik hozzá.

A teljes cikket itt olvashatják el.

Borítókép: Brassói aprópecsenye (Fotó: Mindmegette.hu)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.