Örök kedvencünk a tócsni

Itt egy újabb elkészítési variáció.

null

ELKÉSZÍTÉS

  1. A tócsnihoz a krumplit meghámozzuk, megmossuk és egy nagylyukú reszelőn lereszeljük. Hozzákeverjók a tojást, a lisztet, a sót, a borsot.
  2. Egy serpenyőben kevés olajat hevítünk. A krumplimasszából egy kanállal lepényeket szaggatunk. Közepes lángon aranybarnára sütjük mindkét oldalukat, majd papírszalvétára szedjük.
  3. A tejfölt kikeverjük a zúzott fokhagymával, megkenjük vele a tócsnikat és reszelt sajttal megszórjuk.


Ha IDE KATTINT videón is megnézheti, hogy készül.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.