Mediterrán fasírt, ami azonnal egy tengerparti étterembe repít

A fasírt az egyik legfinomabb magyar étel, ami lehet golyó vagy gombóc, de süthetjük akár egyben is. Az igazán klasszikus verzióban sok fűszerpaprika, só, bors és kömény van, de mi most egy mediterrán változatot készítettünk, ami legalább olyan finom, mint a nagyié. A receptet megmutatjuk videón is!

null

Mindenkinek megvan a saját bevált fasírtreceptje, de néha nem árt kísérletezni és kipróbálni új ízeket. A fasírt és az alapját adó darált hús szerencsére mindenféle fűszert elbír, így bátran próbálkozhatunk új, elsőre szokatlannak tűnő fűszerekkel.

A klasszikus magyaros fasírtba sok fűszerpaprika és kömény kerül, meg rengeteg fokhagyma, és ezt is imádjuk, de most egy kissé olaszos, mediterrán ízesítésű, ráadásul egyben sült vagdaltat készítettünk. A fűszerek mellett az aszalt paradicsom, a feta és az olajbogyó bolondítja meg ezt a remek fogást. Mutatjuk a pontos receptet videón is!

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.