Meg kel kóstolni: görögdinnyeszendvics

A népszerű gyümölcs és a feketeerdei sonka egyvelege páratlan ízélményt ad.

null

A görögdinnyét félbevágjuk, az egyik felét félretesszük például salátának, a másik feléről pedig úgy vágjuk le héját, hogy közben téglalap alakú szeleteket formázunk. A feta sajtot is felszeleteljük.

Egy szelet görögdinnyére ráhelyezünk egy szelet feketeerdei sonkát, arra egy szelet feta sajtot, végül egy marék megmosott, lecsepegtetett rukkolát – írta a Mindmegette.hu.

Az egészet megcsorgatjuk ízlés szerinti mennyiségű balzsamecettel, és zárásképpen újabb szelet dinnyét helyezünk a tetejére.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.