Tarhonyás lecsó

Sokunk kedvence.

null

ELKÉSZÍTÉS

  1. A tarhonyás lecsó elkészítéséhez a hagymát felkockázzuk és 2 ek zsíron megdinszteljük egy serpenyőben.
  2. Hozzáadjuk a felszeletelt paprikát, megsózzuk, megborsozzuk, hozzáadjuk a pirospaprikát és fedő alatt 5 percig főzzük.
  3. Ezután hozzáadjuk a kockára vágott paradicsomot és további 5-10 perc alatt lefedve készre főzzük.
  4. Egy lábasban felforrósítjuk a maradék zsírt, és megpirítjuk rajta a tarhonyát. Felöntjük a vízzel, megsózzuk és készre főzzük.
  5. Tálaláshoz összekeverjük a tarhonyát a lecsóval. 

 

Az elkészítésről IDE KATTINTVA nézhet videót.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.