Tökéletes reggelire vagy vacsorára a fehér körözött uborkában

Rendkívül mutatós, nagyon finom étel és elkészíteni sem túl bonyolult feladat az uborkába töltött fehér körözöttet. A krémsajt, a túró és persze a fokhagyma is remekül illik a nyár egyik slágerzöldsége mellé.

null

De mielőtt elkezdenéd az étel elkészítését, ellenőrizd le, hogy milyen állapotban van a zöldséghámozód, ugyanis az uborkát hosszában kell felszeletelni, amihez erős és éles szerszámra lesz szükség! És mivel nagyon jól mutat az uborkában a fehér körözött, ezért mindenképpen érdemes elkészíteni a Vidék íze magazin remek ételét.
 

ÍME A VIDÉK ÍZE MAGAZIN KIVÁLÓ RECEPTJE, A FEHÉR KÖRÖZÖTT UBORKÁBA TÖLTVE:
Hozzávalók:

  • 2 kígyóuborka 
  • 20 dkg natúr krémsajt 
  • 25 dkg krémes túró 
  • 1 gerezd fokhagyma 
  • őrölt kömény 
  • só 
  • fehér bors 

Elkészítés: 

  1. Megmossuk az uborkákat, szárazra töröljük.
  2. Zöldséghámozóval hosszában csíkokra vágjuk. Feltekerjük a csíkokat.
  3. Összekeverjük a krémsajtot a túróval, ízesítjük egy gerezd áttört fokhagymával, őrölt köménnyel, őrölt fehér borssal, sóval.
  4. Az uborkatekercseket tálra rakjuk, megtöltjük a fehér krémmel. Friss kenyeret adunk mellé. 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.