Klasszikus meggyes piskóta

Régi kedvenc új köntösben.

null

Elkészítés

  1. Összekeverjük a lisztet a sütőporral, majd hozzáadjuk az olajat, a tojásokat, a tejet és a cukrot, és jól összekeverjük.
  2. Olajjal kikenjük és belisztezzük a tepsit, majd beleöntjük a tésztát. A tetejét megszórjuk a meggyel.
  3. Előmelegített sütőben, 180 Celsius-fokon, aranybarnára sütjük, tűpróbával ellenőrizzük.

A teljes receptet és az elkészítés módját a Mindmegette.hu oldalon találják meg.

Borítókép: Klasszikus meggyes piskóta (Fotó: Mindmegette.hu)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.