Hallottak már ilyenről?! Mutatjuk!

Szezámos-parmezános burgonyagolyók

null

Elkészítés

  1. A szezámos-parmezános burgonyagolyók elkészítéséhez a meghámozott burgonyát felkockázzuk és enyhén sós vízben puhára főzzük. Azután leszűrjük és burgonyanyomón áttörjük.
  2. Ha a burgonya kihűlt, hozzákeverünk 1 tojást, a reszelt sajtot, megsózzuk, megborsozzuk és annyi lisztet keverünk hozzá, hogy jól formázható keményebb masszát kapjunk.
  3. A burgonyás masszából diónyi golyókat formázunk, és az enyhén felvert tojásba, majd szezámmagba forgatjuk. Forró, bő olajban aranyszínűre sütjük.

További részletek ITT.

Borítókép forrása: mindmegette.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.