Rakott gombapaprikás

Egyszerű, könnyű elkészíteni és nagyon gyorsan megvan.

null

A rakott gombapaprikás elkészítéséhez a megtisztított és apró kockákra vágott vöröshagymát egy kevés olajon megdinszteljük, majd meghintjük a fűszerpaprikával, és hozzáadjuk a sűrített paradicsomot is. Jól elkeverjük – olvasható a Mindmegette.hu-n a főzési tanács.

Hozzáadjuk a felszeletelt gombát, megsózzuk, megborsozzuk, és fedő alatt megpároljuk. Ha nem enged elég vizet, ezt pótolhatjuk egy kevés víz hozzáadásával.

Közben a tejfölt csomómentesre keverjük a liszttel, adunk hozzá egy keveset a gombaragu levéből, majd behabarjuk vele a paprikást.

Egy jénaiba öntjük a kifőzött és lecsepegtetett tésztát, ráöntjük a gombapaprikást, alaposan elkeverjük, majd megszórjuk gazdagon reszelt sajttal.

180 fokra előmelegített sütőben kb. 30 perc alatt összesütjük.

Hozzávalók


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.