időjárás -1°C Mária 2022. december 8.
logo

Kilencvenkilenc éves tolnai olvasó nyerte az egymilliós kártyát

Forrás: Országszerte
2021.02.05. 16:14
borítókép

A nyereményjátékot harmadszorra hirdette meg a Tolnai Népújság, illetve a Mediaworks Hungary Zrt.

Értékes jutalmakat vehettek át a Mozaikkereső 2021 elnevezésű játék nyertesei a Tolnai Népújság szerkesztőségében csütörtökön délelőtt.

A nyereményjátékot harmadszorra hirdette meg a Tolnai Népújság, illetve a Mediaworks Hungary Zrt. Idén tizennyolc megye előfizetői játszottak. A megyei napilapokban fellelt játékszelvényt kellett kitölteni hiányzó mozaikdarabokkal.

Az aparhanti, kilencvenkilenc éves Wáger Péterné egymillió forint értékű Edenred-utalvánnyal gazdagodott. Tizenöt-húsz éve jár nekik a lap.

Nevében lánya, a hatvanhárom éves Schmieder Józsefné jelent meg, és vette át a nyereményt. – Ez egy szép születésnapi ajándék volt neki – mondta. Nagyon meglepődtek és örültek. Wáger Péterné Oroszországot is megjárta. 1945 januárjában vitték el a bonyhádi gimnáziumból, 1946 októberében tért haza lefogyva, betegen.

A dalmandi, hatvanesztendős Török Ferencné LED-televíziót nyert. Nyolc-tíz éve előfizetője a Tolnai Népújságnak. Szereti olvasni a híreket és a süteményrecepteket. Nem számított nyereményre, örült neki. A kajdacsi, ötvennégy éves Kónya Károly laptopot kapott. Kisebb-nagyobb megszakításokkal tizenvalahány éve előfizető. Mindent olvasónak tartja magát, nem válogat. Tervben volt, hogy a feleségének vesz egy laptopot, annál jobban örültek az ajándéknak.

A szekszárdi, hatvannyolc esztendős Grósz Ferenc egy álló porszívó új tulajdonosa lett. Negyven éve előfizető. Mindent olvas, főleg a helyi híreket. Eddig nem nyertek semmilyen játékban, ez új élmény számukra.

A decsi, hatvannyolc éves Károly László tabletet vihetett haza. Mióta létezik az újság, azóta forgatja. Minden érdekli a lapban. Korábban nem vett részt nyereményjátékon, jólesett, hogy máris sikerrel járt.

Az eredeti cikk IDE kattintva érhető el.

Nem jelentkezett nyereményéért, milliárdokat bukott a lottógyőztes

Az utolsó esélye is elszállt annak a német lottógyőztesnek, aki 2017 óta nem jelentkezett több mint 11,3 millió eurós (4 milliárd forint) nyereményéért, mert legkésőbb 2020. december 31-én lehetett volna felvenni – írja a vg.hu.

A cikk ITT olvasható tovább.