Visszakerült jogos tulajdonosához a Győrben ellopott vadászkürt

Az eredményes nyomozásról a Győri Filharmonikus Zenekar közölt információkat.

null

Január közepén tett feljelentést ismeretlen tettes ellen a Győri Filharmonikus Zenekar igazgatósága egy nagy értékű hangszer eltulajdonítása miatt a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányságon – emlékeztetett rá a Győr-Moson-Sopron vérmegyei hírportál, a Kisalföld.hu.

Az ismeretlen személyazonosságú illető január 15-én a zenekar Győr-Sopron vonalon koncertre induló autóbuszának alsó tárolójából, még az Árpád úti (Rába Hotel előtti autóbusz megállóban való) kiállás alatt – 16:05 és 16:15 óra között – eltulajdonított egy, a társulat tulajdonában lévő nagy értékű hangszert. A jogtalanul elvitt Schmidt dupla vadászkürtöt a zenekar 2021. január 6-án vásárolta.

A Győri Filharmonikus Zenekar weboldalán osztotta meg most a jó hírt .

Mint írják: „Örömmel osztjuk meg veletek a hírt, hogy az ellopott kürt meglett, és már újra a jogos tulajdonosánál van! Köszönjük a munkát a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányságnak! Hálával tartozunk továbbá mindenkinek, aki a poszt/hír megosztásával segítette a folyamatokat!”

Borítókép: illusztráció (Forrás: Pixabay)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.