Egy csipetnyi Olaszország a konyhában: bolognai ragus tészta

Kezdő lépés gyanánt meghámozzuk a hagymát, a répát és a zellert. Mindet egészen finomra vágjuk.

null

Felforrósítjuk az olajat, és megfonnyasztjuk rajta a zöldségeket. Hozzáadjuk a darált húst, és megpirítjuk fehéredésig. Ezután villával morzsásra törjük.

Hozzákeverjük a darabolt paradicsomot a levével együtt, majd a raguhoz öntjük a bort. Sózzuk, borsozzuk, aztán beletesszük a babérlevelet, ízesítsük a rozmaringgal és a bazsalikommal is. Felforraljuk, majd lefedve, néhányszor megkeverve kb. 40 percig főzzük – ajánlotta a Mindmegette.hu.

Mindeközben kifőzzük a tésztát forrásban lévő sós vízben a csomagoláson olvasható ajánlás szerint. Leszűrjük, és lecsepegtetjük, ezután a raguhoz forgatjuk, és tálaljuk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.