Berlini magyar bordélyt számolt fel a rendőrség

A négy gyanúsított tavaly márciustól a Berlinbe utaztatott szexmunkások pénzéből élt, antik bútorokat, luxusautókat vásároltak maguknak.

MN
2017. 06. 28. 6:32
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Június 25-én több helyszínen, egy időben csaptak le a Nemzeti Nyomozó Iroda egységei egy prostituáltakat futtató bandára: a gyanú szerint a három férfi és egy nő 2016 márciusa óta szállított ki fiatal nőket Berlinbe, ahol napi szinten megszervezték és irányították a szexmunkások életét, bevételük egy részét pedig elvették tőlük.

A banda egyik férfi tagját Szolnokon fogták el, amikor hazautaztatta pihenni a nekik dolgozó lányok egy csoportját, a többiekre pedig Heves és Jász-Nagykun megyei településeken csaptak le a rendőrök.

A házkutatások során aztán több millió forintnyi készpénzt, antik bútorokat, porcelánokat és értékes festményeket foglaltak le – egy földbe épített és ruhásszekrény alá rejtett széfben például egymillió forintnyi eurót találtak –, de hatósági zár alá került több luxusautó is, írja a Police.hu.

 

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.