Halálos karambol, több kilométeres dugó az M7-esen

Álló kamionba csapódott bele egy személyautó, sofőrje a helyszínen belehalt sérüléseibe.

MN
2017. 06. 27. 17:42
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Már nem lehetett megmenteni a sofőrt, aki kedden délután kamionnak csapódott autójával az M7-es főváros felé vezető oldalán.

A baleset fél hat után történt, a 17-es kilométerszelvényben – a járművezető eddig ismeretlen okból, nagy sebességgel ütközött a forgalmi okok miatt álló kamion pótkocsijába. Az autóban ülő utast mentők látták el a helyszínen, mentőhelikopter is érkezett hozzá.

A rendőrök a műszaki mentés és helyszínelés idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták, a forgalmat a tárnoki lehajtónál terelik le az autópályáról, és az érdi lehajtónál terelik vissza. A baleset miatt több kilométeres torlódás alakult ki az autópályán.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.