Bombariadó volt a dunakeszi Auchanban

Menekültek a látogatók a dunakeszi üzletközpontból, ahol bombariadó volt hétfő délután.

MN
2017. 08. 07. 15:05
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Bombafenyegetés miatt ürítették ki délután négy előtt a dunakeszi Auchan épületét.

Az Atv.hu szerint a vásárlók szabályosan menekültek az épületből, amelyet rövid időn belül lezártak. A portál úgy tudja, hogy a bejelentés után hamarosan  rendőrök lepték el a helyszínt.

Telefonon elértük az üzletközpont biztonsági szolgálatát, ahol megerősítették a riasztás tényét, de mint mondták, azóta újra kinyitott az áruház. A bombafenyegetésről, a bejelentés időpontjáról és részleteiről a biztonsági munkatársak nem akartak nyilatkozni.

Az Achuan kommunikációs osztálya már többet árult el, cikkünk megjelenése után az alábbi közleményt küldték szerkesztőségünknek: „Amint értesültek az esetről, az Auchan munkatársai azonnal értesítették az illetékes hatóságokat az esetleges bombaveszélyről, és velük együttműködve azonnal megkezdték a dunakeszi áruház kiürítését. A Készenléti Rendőrség tűzszerészei átvizsgálták az áruházat, és megerősítették, hogy nem találtak robbanóeszközt, így áruházunk a gyors vizsgálat után 16.30 órától újra megnyitotta kapuit a vásárlóknak, és a hétköznapi nyitva tartás szerint üzemel tovább.”

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.