Elfogták a pécsi trafikrablót

A 32 éves férfi elismerte a bűncselekmények elkövetését.

MN
2017. 08. 24. 9:06
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Elfoghatták a pécsi trafikrablót – derült ki a SzabadPécs cikkéből. Később a rendőrség honlapján megerősítette, hogy elkapták a férfit.

A tájékoztatás szerint a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság rendőrei csütörtökön 21 órakor Pécsett, a Mezőszél utcában fogták el azt a 32 éves pécsi férfit, akit az elmúlt hónapokban történt pécsi trafikrablások elkövetésével gyanúsítanak. 

A férfit a rendőrök előállították, majd a bűnügyi osztály nyomozói kihallgatták gyanúsítottként. A bűncselekmények elkövetését elismerte a férfi.

Hamarosan jelentkezünk a részletekkel.

Korábban mi is beszámoltunk a négy pécsi trafikrablásról, amelyekkel kapcsolatban a rendőrség közölte, hogy az ügyeket egyesítették, az eljárás ismeretlen tettes ellen folyik.

A BMRFK az augusztus 2-ai eset után ötszázezer forintos nyomravezetői díjat tűzött ki, a feltételezett elkövetőről grafikát, a rablásokról pedig videókat tettek közzé.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.