Videón a józsefvárosi kábszeres akció

A nyomozók másodpercek alatt verték bilincsbe O. Máriót, aki a gyanú szerint napi szinten árult drogot Budapesten.

Gabay Balázs
2017. 08. 31. 4:43
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Csütörtök hajnalban került fel a Police.hu-ra az a felvétel, amelyen a józsefvárosi nyomozók lecsapnak a 23 éves, budapesti O. Márióra és társaira. A gyanútlan társaság kedden délután békésen beszélgetett egy fővárosi dohánybolt előtt, amikor lerohanták őket a rendőrök, és tíz másodperc alatt mindenkit bilincsbe vertek.

A férfi ellen kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás, a nyomozás szerint ugyanis napi szinten árult drogot Budapesten.

Az elfogást követően a nyomozók O. Márió lakásában házkutatást tartottak, amely során kábítószergyanús anyag készítéséhez használható vegyszereket, 42,8 gramm dohánnyal kevert kábítószergyanús anyagot, 1,8 gramm kábítószergyanús, szúrós szagú fehér port, csomagolóanyagot, patikamérleget és készpénzt foglaltak le. A terjesztő ruházatából további 6,9 gramm kábítószergyanús anyag került elő.

 

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.