A Google végre használható méretű akkut tesz a készülékébe

Kiszivárogtak a specifikációk, megfelelő ár mellett igazi slágermobil is lehet az új Google Pixel csúcskészülék.

Forrás: origo.hu2020. 08. 23. 20:13
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egyre csak szaporodnak a pletykák a Google Pixel 5-ről, amely a gyártó következő csúcsmobilja lesz. Ez elvileg szeptember 30-án debütál majd, és október közepe táján esedékes a megjelenése, a Pixel 4a 5G-vel együtt. Az utóbbi napokban rengeteg ellentmondásos információ jelent meg ezekről a készülékekről, a szakemberek szerint azonban a legújabb szivárgás a leghitelesebb, amit az Android Central közölt, jól értesült forrásokra hivatkozva.

Így a Pixel 5 végül Snapdragon 765G chipet, 8 GB RAM-ot és 128 GB tárhelyet hozhat magával. A kijelzője végül 6 hüvelykes, 90 Hz-es OLED lesz, kicsi kávával és full HD+ felbontással.

A Pixel 5-re sajnos csak dupla hátlapi kamera kerül, de állítólag a normál szenzort végre ultraszéles kamera kíséri, amire még nem volt példa a Google-nél. Nagy kérdés persze, mi lesz a zoomfotókkal, az algoritmusok nem váltják majd ki a periszkópkamerát.

Jó hír viszont, hogy állítólag nem igaz, hogy nagyon kicsi, 3080 mAh-s lesz a Pixel 5 akkumulátora. A Google most először végre használható méretű akkut tesz a csúcskészülékébe, bár az még mindig nem derült ki, hogy mekkorát. Sajnos a gyorstöltés elég lassú, 15 wattos marad, de legalább a vételár kellően alacsony lehet.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.