Eltűnhet a telefonos szériák egyik legnagyobb zászlóshajója

Arról pletykálnak, hogy a telefon legjobb tulajdonságait inkább átültetik egy hasonló mobilba.

Forrás: origo.hu2020. 08. 26. 11:31
Koh Dong Dzsin
Szöul, 2017. január 23. Koh Dong Dzsin, a dél-koreai Samsung Electronics vállalat mobil üzletágának elnöke sajtótájékoztatót tart Szöulban 2017. január 23-án, ahol bejelentette a vállalat nyolc pontból álló, akkumulátorokat ellenõrzõ biztonsági programját és ismertette a korábbi meghibásodások okait. A cég Galaxy Note 7 okostelefon gyártását októberben állíttatta le, miután az augusztusban piacra dobott, túlhevülésre hajlamos elsõ széria visszahívása után a cserekészülékeknél is hasonló jelenséget észleltek. (MTI/EPA/Dzson Hon Kjun) Fotó: Dzson Hon Kjun
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Állítólag a Galaxy S21 Ultrába S Tollat építenek jövőre, mégpedig azért, mert nem lesz többé Galaxy Note sorozat.

Régóta pletykálják már, hogy a Samsung egyesítené a Galaxy S és a Galaxy Note szériákat, de erre eddig nem került sor. Ennek ellenére a Galaxy Note 20 modellek megjelenését követően ismét felröppent a pletyka, amely szerint a Samsung változtatna.

Fotó: MTI/EPA

Dél-koreai források alapján a Samsung a jövő évi Galaxy S21 (egyesek szerint Galaxy S30) sorozatnál megint három modellel áll majd elő, a csúcsot jelentő Galaxy S21 Ultrába pedig már S Tollat is épít. Mégpedig azért, hogy a felhasználók átszokjanak a Galaxy S vonalra, ugyanis a Samsung jövőre már nem dobna piacra új Galaxy Note szériát.

A fanatikusok egy ilyen döntésre biztosan felháborodnának, ráadásul a Samsung második féléves nagy bemutatója ezzel tárgytalanná válna. A jól értesült források szerint azonban augusztusban ezentúl nem új Galaxy Note modellek érkeznének, hanem egy hasonlóan erős összehajtható mobilszéria új tagjai.

Bár az összehajtható okostelefonokat a sérülékenységek és az extrém magas árak miatt nem szerették meg a vásárlók, a jelek szerint továbbra is próbálkoznak ezekkel a gyártók.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.