Még ebben a hónapban megérkezhet a Mi 11 Ultra

A Samsung 50 megapixeles, ISOCELL GN2 szenzora lesz a Xiaomi csúcsmobiljában, ami még márciusban debütálhat.

Forrás: ORIGO.HU2021. 03. 28. 14:24
Lej Csün
Peking, 2019. február 20. Lej Csün, a Xiaomi alapító elnök-vezérigazgatója az okostelefonokat és viselhető távközlési eszközöket gyártó kínai cég új mobilkészülékeinek pekingi bemutatóján 2019. február 20-án. MTI/EPA/Vu Hong Fotó: MTI/EPA/Vu Hong
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Samsung 50 megapixeles, ISOCELL GN2 szenzora lesz a Xiaomi csúcsmobiljában, ami még márciusban debütálhat. Ice Universe a múlt hónapban azt állította, hogy a Xiaomi Mi 11 Ultrában lesz benne elsőként a Samsung új, 50 megapixeles ISOCELL GN2 szenzorja. A szivárogtató ezt újfent megerősítette, és hozzátette, hogy a Mi 11 Ultra még ebben a hónapban debütál. Ugyanerről beszélt Digital Chat Station is, így lassan tényleg úgy néz ki, hogy a Mi 11 Ultra érkezése elkerülhetetlen. Az még mindig nem tiszta, hogy jön-e Mi 11 Pro, de ha igen, akkor várhatóan mindkettő hátlapján lesz egy kicsi kijelző a kamerák mellett – olvasható az Origo cikkében.

A Samsung 50 megapixeles, ISOCELL GN2 szenzora lesz a Xiaomi Mi 11 ULTRA csúcsmobiljában, ami még idén márciusban debütálhat.
Fotó: MTI/EPA/Vu Hong

A GN2-es szenzor maga egyébként 1/1,12 hüvelykes méretével a legnagyobb, ami idén mobilba kerülhet. A 100+ megapixeles felbontás helyett a Samsung ennél nagyobb 1,4 mikrométeres képpontokra koncentrált, 4:1-es pixelkombinálással. A Dual Pixel Pro autofókusz-rendszerrel együtt minden eddiginél jobb teljesítményre lehet képes a kamera, persze a valóság csak a tesztek után derül majd ki. Az 50 megapixeles fő kamera mellé mindenesetre 48 megapixeles telefotós és 48 megapixeles ultraszéles kamera kerülhet.

Hamarosan azonban minden kiderül, ugyanis a Xiaomi március 29-én egy megabejelentésre készül.

A cikk teljes tartalma ide kattintva érhető el.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.