Moziélmény mobilon hamarosan Európában is

1199 euróért cserébe, május 11-től lehet majd hozzájutni Európában a Xiaomi Mi 11 Ultra csúcskészülékéhez.

Forrás: ORIGO.HU2021. 05. 09. 9:44
null
A Xiaomi mindent bedobott, hogy a Mi 11 Ultra idén egy mindent elsöprő csúcsmobil legyen. Forrás: ORIGO
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

1199 euróért cserébe, május 11-től lehet majd hozzájutni Európában a Xiaomi Mi 11 Ultra csúcskészülékéhez. A Xiaomi mindent bedobott, hogy a Mi 11 Ultra idén egy mindent elsöprő csúcsmobil legyen. Ez lesz ráadásul az első olyan abszolút csúcskészüléke a gyártónak, amely a nemzetközi piacon is megjelenik (a tavalyi Mi 10 Ultra kizárólag Kínában volt elérhető) – olvasható az Origo cikkében.

A Xiaomi mindent bedobott, hogy a Mi 11 Ultra idén egy mindent elsöprő csúcsmobil legyen.
Fotó: ORIGO

A Mi 11 Ultra árát már korábban, egy március végi rendezvényen nyilvánosságra hozta a Xiaomi. Igen drága lesz a készülék, 1199 euróba kerül, ezzel a jelenlegi legdrágább készülékekre is rálicitál. A pontos, európai megjelenési dátumról azonban nem beszélt a Xiaomi.

Végül a pontos dátum a Xiaomi hivatalos, holland Facebook-oldalának hála kiderült. Hollandiában így május 11-től lesz elérhető a Mi 11 Ultra, a szakértők szerint ebből feltételezhető, hogy Európa nagy részében ugyanezen a napon válik elérhetővé a készülék. Aki azonban a Xiaomi nagyágyújára pályázik, annak nagyon mélyen a zsebébe kell majd nyúlnia.

Igazi moziélményt ígér az új Xiaomi-modell

Számos felhasználóbarát lehetőség és innováció jellemzi az elsősorban filmrajongóknak szánt mobiltelefont. A Xiaomi Mi 11 kifejezetten a filmezés és a filmkészítés rajongóinak készült. A gyártó kivételes hardverét a legmodernebb mozgóképes szoftverekkel ötvözte, hogy kreatív, ugyanakkor könnyen kezelhető videós funkciókat kínáljon felhasználóinak.

„Forgass, akár egy filmrendező” – szól jelen és jövendőbeli felhasználóihoz a Xiaomi, és valóban: a változatos filmeffektusoknak hála a telefon segítségével egyszerűen, mégis magas színvonalon készíthetők kreatív mozgóképek, ráadásul az egykattintásos MI Cinema funkcióval a képanyagot könnyedén lehet vágni, montírozni. Az Időfagyasztás, a Magic Zoom, a Hosszú záridő, az Éjszakai Time-lapse, a Megállított képkocka, vagy a Párhuzamos világ csak egy-egy kiemelt izgalmas funkció a számos felhasználóbarát lehetőség közül.

Az akár 120Hz-es frissítési frekvencia lehetővé teszi továbbá az akadásmentes és egyenletes kijelzőélményt, mely különösen a játékokat kedvelő felhasználók számára jó hír, hiszen a kijelző automatikusan kiválasztja a legmegfelelőbb frissítési frekvenciát, miközben optimalizálja az energiafogyasztást is, bár a nagy teljesítményű akkumulátornak hála a készülék gyakorlatilag állandó üzemkészenlétet biztosít.

A felhasználóélmény legmeghatározóbb elemei a 480Hz-es érintésérzékenység, a gyártó eddigi leggyorsabb kijelző-válaszsebessége és a Harman Kardon hangszórók, melyeken – a gyártók szakértőkkel való együttműködésének hála – tökéletesítették a sztereó hangszórók akusztikáját. A készülék minden oldalon lekerekített kijelzője tartósabb és robusztusabb, mint a korábbi modellek: mintegy 150 százalékkal nőtt a leesési teljesítményük és 200 százalékkal a karcállóságok, de ma már hardveres érintésérzékelő felel a véletlen érintések kiszűréséhez is. A készülék Qualcomm Snapdragon 888 processzora 5 nm-es technológiával készült, és továbbfejlesztett CPU, GPU és MI teljesítménnyel rendelkezik, mely tulajdonképpen az 5G korszak egyik legerősebbjét jelenti.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.