Kijelző alatti kamerával érkezhet a következő kínai csúcsmobil

Egy népszerű szivárogtató szerint a Mi 11 Ultrával lesz egy ligában az új Xiaomi okostelefon.

Forrás: MTI2021. 06. 15. 16:50
null
Xiaomi Mi 11 Ultra Forrás: Flickr
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Digital Chat Station néven dolgozó szivárogtató forrásai szerint a Xiaomi azt tervezi, hogy egy újabb csúcsmobilt dob piacra, olyat, mint a Mi 11 Ultra. Ebben az új modellben viszont már UWB-s követőtechnológia és kijelző alatti szelfikamera is lesz – írja az Origo.

Az UWB már ott van az Apple és a Samsung utóbbi csúcskészülékeiben, továbbá a SmartTag és az AirTag követőcímkékben. A tippek szerint most, hogy a Xiaomi is nyit az UWB technológia felé, feltehetően szintén kínálna saját követőcímkét.

Xiaomi Mi 11 Ultra
Fotó: Flickr

A kijelző alatti szelfikamera eddig minden megvalósításban elég borzalmas képminőséget garantált, de a fejlesztések továbbra is zajlanak, a Google egyik szabadalma például prizmás megoldásról árulkodott nemrég. A Xiaomi csúcsmodell a Mi 11 Ultráéhoz hasonló kamerarendszert kaphat. Mennek a találgatások, hogy a Mi Mix széria új tagjáról van-e szó.

Az eredeti cikket IDE kattintva olvashatják!

Végre egy jó, zsebben is elférő telefon a japán óriáscégtől

A Sony ellentétben a játékos és tévés iparággal, a mobil szektorban évek óta látványosan szenved. A cég a múltban alapvetően különleges eszközökkel próbálkozott, de ezek a kísérletek rendre kudarcba fulladtak. Ettől függetlenül a cég nem adta fel a küzdelmet, és 2021-ben is több új modellel jelentkeztek. Ezek között ráadásul akadnak már olyan darabok is, amikkel a konszern érezhetően nem feltűnősködni, trendeket teremteni akar, hanem csak szimplán kiszolgálni a már meglévő vásárlói igényeket.

Tovább...

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.