Háromévnyi frissítést ígérnek ehhez az összehajtható mobilhoz

Sokat fejlődött a Surface Duo 2, és a Microsoft ehhez a modellhez már háromévnyi szoftveres támogatást ígér – írja az Origó.

Forrás: origo.hu2021. 10. 03. 10:15
Forrás: Flickr
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hardveres fronton nagyot lépett előre a Microsoft a Surface Duo 2-vel, persze a minőségre csak később derül fény, és a szoftveres támogatás milyensége is kérdés lesz. Utóbbi hosszára nagyobb panasz talán nem lehet, ugyanis három évnyi frissítést ígér a Microsoft, ezt az Android Authority számára külön megerősítették a napokban.

Érdemes ugyanakkor megjegyezni, hogy az első Surface Duóhoz is ezt ígérte a Microsoft, és az a készülék még mindig Android 10-et futtat, pedig napokon belül itt az Android 12. A Microsoft erre annyit mondott, hogy még az év vége előtt kiadja rá az Android 11-et.

Mivel a Surface Duo 2 csak Android 11-gyel érkezik, ezért nehéz megtippelni, hogy mikor jut el rá az Android 12.

Az eredeti cikket ITT érheti el. 

Kiemelt kép: Flickr

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.