Így teszteli az összehajtható mobiljait a gyártó + videó

A Galaxy Z Fold 3 és a Galaxy Z Flip 3 a Samsung első vízálló és egyszerre összehajtható mobiljai, a gyártó nemrég pedig megmutatott egy színfalak mögötti videót, amelyben ezek stressztesztjéből mutat be érdekes pillanatokat.

Forrás: origo.hu2021. 10. 16. 10:41
Forrás: Képernyőkép/Youtube
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A megjelenés előtt igen szigorú teszteket végeznek a gyártónál – tudtuk meg az Origo.hu cikkéből.

A tájékoztató szerint a készülékeknek ki kell bírniuk kétszázezer hajtogatást bármilyen sérülés nélkül, ez pedig több mint öt évig napi szinten száz hajtogatást jelent.

A környezeti kamrás teszt során extrém időjárási viszonyokban tesztelik az eszközöket, melegben, hidegben, száraz vagy párás időben. Ezen felül víz alá is merítik az eszközöket, és az S Tollal is kimerítően tesztelik. Megjegyzik azonban, hogy sós vízbe vagy medencébe (a kémiai anyagok miatt) nem ajánlott meríteni az eszközöket.

Nézze meg a tesztelés folyamatát bemutató videót!

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.